+31 6 114 389 95 info@naturalscissor.nl

AromaTouch & essentiële oliën

Kom tot ontspanning met een heerlijke massage

AromaTouch Technique

Sinds kort kan je naast een knipbeurt ook heerlijk ontspannen bij Natural Scissor. Dit kan door middel van de AromaTouch Technique. Dit is een simpele, maar krachtige techniek om essentiële oliën te ervaren.

Met deze behandeling kom jij weer tot jezelf. Dagelijks ervaar je verschillende factoren die invloed hebben op ons welzijn. Heb je frustraties, stress of ben je erg moe? Dan kan de AromaTouch Technique helpen. Je komt tot rust en krijgt weer kracht om de invloeden die je trotseert aan te kunnen.

Bij de AromaTouch Technique maken we alleen gebruik van 100% pure oliën.

Ontspannen bij Natural Scissor

Mis nooit een actie met onze nieuwsbrief! Daarbij ontvangen leden soms exclusieve acties. Wil je dit ook? Meld je dan nu aan!

Exclusieve acties

Wil je profiteren van exclusieve acties als kortingen op behandelingen en producten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Eerlijke producten

Bij Natural Scissor werk ik met producten waar ik als salon achter sta. Deze producten kan jij ook in huis hebben. 

Goed voor je huid

Naast producten voor je haar, vind je bij Natural Scissor ook verzorgende producten voor je huid. Voor elk huidtype hebben wij een passend product.

Essentiële oliën voor ontspanning en balans 

Essentiële oliën bieden natuurlijke oplossingen voor jou en voor wie je lief hebt. De aromatische bestanddelen bieden vele voordelen. Elke essentiële olie verschilt van soort tot soort. 
Maar waar komen essentiële oliën vandaan? Ze komen uit bestanddelen van planten. In wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant. De oliën zijn heel krachtig, doordat ze zeer geconcentreerd zijn.

De oliën zijn geen nieuwe trend, maar komen uit eeuwenoude tradities. Oude beschavingen gebruikten planten onder andere voor persoonlijke verzorging, ceremonies, schoonheidsbehandelingen en aromatherapie. Het is niet gek, nu we steeds meer opletten wat we op of in ons lichaam stoppen, dat deze oliën weer meer gebruikt worden.  

 

Natuurlijk product

100% natuurlijk en niet aangemengd.

Emotionele voordelen

Sommige essentiële oliën hebben kalmerende, harmoniserende en aardende eigenschappen. Maar ook zijn er oliën die bekend staan als energiegevend, opbeurend, verwarmend of vernieuwend.

Gezondheidsvoordelen

De essentiële oliën kunnen huidirritaties kalmeren, het bevorderen van een gezonde spijsvertering, een goede mondgezondheid ondersteunen, je vrijer laten ademen en nog veel meer. 

Op de hoogte blijven?

Als eerste een mailtje ontvangen met onze laatste nieuwtjes en acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!