+31 6 114 389 95 info@naturalscissor.nl

Over Natural Scissor

Een salon met alles onder één dak

Altijd eerlijk en professioneel advies

Bij Natural Scissor ben ik op de hoogte van de laatste trends. Met mijn liefde voor het vak bied ik jou professioneel en eerlijk advies. Of je nu voor je vertrouwde coupe gaat of een complete metamorfose, jouw wensen staat bij mij centraal.

Wij werken in de kapsalon uitsluitend met de beste producten die wordt aan gepast op elk haartype. De producten die wij gebruiken zijn van biologische en plantaardige basis waar door zowel jij als klant, maar ook het milieu goed behandeld worden. 

Naast de kapsalon ben ik ook nagel, wimper en wenkbrauw stylist en geef ik aroma massages.

Benieuwd naar wat ik jou te bieden heb? Maak dan snel een afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis nooit een actie met onze nieuwsbrief. Daarbij ontvangen leden exclusieve acties. Wil je dit ook? Meld je dan nu aan!

Exclusieve acties

Wil je profiteren van exclusieve acties als kortingen op behandelingen en producten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Eerlijke producten

Bij Natural Scissor werk ik met producten waar ik als salon achter sta. Deze producten kan jij ook in huis hebben. Benieuwd? Bekijk ook de webshop!

Goed voor je huid

Naast producten voor je haar, vind je bij Natural Scissor ook verzorgende producten voor je huid. Voor elk huidtype hebben wij een passend product.

Waarom Natural Scissor?

Bij Natural Scissor geef ik jouw professioneel en eerlijk advies. Daarbij ben ik gespecialiseerd in haar- en hoofdhuid problemen. Met onze ervaring kan ik je het juiste advies geven. Daarbij weet ik hoe ik het beste jouw huid en haar kunnen behandelen. Dit is mogelijk door mijn ruime assortiment aan verzorgingsproducten.

Professioneel en eerlijk advies

Geen gekke praatjes, maar werkelijke feiten. Bij Natural Scissor geloof ik in eerlijk ondernemen.

Gespecialiseerd in haar- en hoofdhuid problemen

Hierdoor kan ik jou de beste behandeling bieden voor jouw haar- of huidtype.

Op de hoogte van de laatste trends

Wil jij de laatste trends uitproberen? Bij Natural Scissor ben ik op de hoogte van de nieuwste haartrends.

Reviews

Erg fijne zaak! Voor het knippen kreeg ik wat te drinken terwijl we rustig bespraken wat ik wil. Bij Natural Scissor ben je in goede handen!
J. Schilder

Goede kapster. Knipt mannenkapsels ook erg goed. Ik kom zeker terug!
N. van der Blom

Met alle plezier kom ik weer de salon binnen lopen. Soraya weet mij altijd het beste advies te geven, dat ik weer met een goed gevoel de salon verlaat.
M. Beun

Op de hoogte blijven?

Als eerste een mailtje ontvangen met onze laatste nieuwtjes en acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!